Mad World

Bra bra bra bra låt. Okej, så den kanske är en smula psykadelisk och för tankarna till självmord fler gånger under ett par minuter än man vanligtvis ägnar det på ett år. Men faktum är, bra låt!

Har precis superspeedat fram en hemuppgift ur ingenting! de ni! sånt lär man sig när man går på högskolan, synd bara att det inte går att använda någon annanstans. Hmm... jag kanske skulle börja göra superspeedade hemuppgifter på heltid och ta betalt för dom, alla som är intresserade får hojta till! Ämne spelar inte så stor roll, så länge det inte är filosofi, jag är alldeles för bra på filosofi redan.

Att bero på ingenting(egentligen beror det på brist på saker att skriva om) så fortsätter min smoothie-kampanj med oförminskad styrka. Jag gjorde just vad som borde varit en mycket vidrig skapelse(ananas och morot var med bland annat) men som smakade superduper i alla fall. Någon har gjort nåt med stavmixrarna(va porr det lät, tihi), dom är magiska!

Har varit ganska hängig på senaste tiden och haft så enormt dålig motivation, men just nu känns de faktiskt som det håller på att vända. Hoppas kan man ju alltid som loppan sa.

Nu ska jag fördriva tiden med en halvtaskig film tills Sarah ringer <3

ramla inte i ån!
punch o kramp

En dag i empirismens tecken


Alla stolta medlemmar av före detta Nv(1-2-3)B borde veta vad empirism är, annars kommer en SO-praktikant(som troligvis är en medelmåtta lärare någonstans vid detta laget och fikar alldeles för mycket) att bli ledsen i ögat. Vad rubriken egentligen gäller får ni klura ut när ni läst inlägget.

Jag vet att klockan är på tok för tidigt för att blogga på en fredag, men som till alla saker jag gör finns det en förklaring (dom är inte alltid helt sanna och ibland till 99% improviserade i sista stund men ändå). Anledningen till mitt något tidiga infall av skriveri-sjuka är att jag är trött. Jag har nu varit vaken i arton timmar och tjugo minuter, det känns på nåt vis. Symptomen är bla: Man tänker snabbare(vilket inte betyder att det är snabbt) än man hinner följa  sin tankegång, man ser ut som sylvester stallone(tror man själv iaf, har ingen som kan konfirmera), man kan titta fem minuter på saker innan man inser att man höll på med något vettigare samt att man inte är helt säker på var väggen slutar och taket börjar, eller vad ett tak ens är för den delen.

Jag hade kunnat vara på fest ikväll, det är jag glad att jag inte är. Jag hade i mitt nuvarande skick, adderat med lagom mängd alkohol troligtvis fått använda både händer och fötter för att ta mig fram och ändå behöva hjälp av minst fyra personer som bar upp mig i dom.

Dagen har i alla fall varit trevlig, den påbörjades klockan 04.50. Första timmarna ägnades åt jobb, och resterande fram till c.a klockan två åt labrapporterande. Sedan bar det av till Fredmans runt klockan tre för lite öl och socialiserande. Efter någon stund utspelade sig följande scenario.

Jag och Jonas hade kommit in i en livlig diskussion om parafinet i ett värmeljus kunde spontanantända ifall lågan stod nära kanten. Då det väldigt lämpligt nog fanns just sådana på bordet och vi ville hindra diskussionen från att gå över i handgemäng bestämde vi oss för att pröva denna teori. Vi placerade lågan på det närmsta ljuset så nära dess kant som möjligt och väntade. Just vänta är dock ganska tråkigt som säkert många vet, så vi bestämde oss för att skynda på det lite, varpå vi lade till en veke från ett annat ljus och gjorde ytterligare en av en servett.

Efter en något för lång tid tog så tillslut hela vätskeytan eld och ljuset brann mycket trevligt, då påpekade jag fakta att det även fanns fall där glashållaren till ljuset hade spruckit. Jonas ansåg att våran inte löpte någon fara då glaset i den borde va tjockt nog att kunna stå emot ett mindre kärnvapenkrig. När ljuset nästan brunnit ut bestämde jag mig för att flytta lite på det. Följande slutsats kan man dra av effekterna från detta.

Kärnvapenkrig är mindre än man tror. Ljusbehållaren sprack på ett mycket tillfredställande vis. Varpå jag blåste ut ljuset och halva lokalen fylldes av en väldigt trevlig parafin-dimma. Hela försöket var faktist enastående trevligt och det bör nämnas att hela stället även var packat med folk och experimentet pågick öppet, folk skrattade till och med när glaset krasade. På något vis verkade inte personalen se vad vi höll på med trots att de gick förbi c.a 10 ggr och detta var en liten besvikelse, då vi kom därifrån utan polisanmälan för uppsåt till mordbrand eller dylikt häftigt hot. Men nästa gång kanske.

Resten av dagen har vart chill.

Nu ska jag försöka falla i dvala till det muntra ljudet av överfulla studenter som skriker utifrån. Men först ska jag prata med Sarah <3

sov så gott, baconflott

En vanlig vardag


Jag har egentligen inget emot vanliga vardagar, jag tycker för det mesta att dom är lagom trevliga, lagom långa och lagom sövande. Just idag känns dock inte en vanlig vardag riktigt tillfredställande.

Jag vet egentligen inte vad det beror på, det kanske har att göra med att jag inte kan vara med Sarah trots att det är alla hjärtans dag och jag skulle vilja uppvakta skiten ur henne! Det kan också ha att göra med de senaste nätternas oregelbundna sömn och anledningen till mitt tidiga bloggande, att jag ska upp klockan 04.50 och jobba! JIPPI!! USA-resan får fan ta o skynda sig lite om det här ska vara värt det. Mest av allt tror jag dock att det har att göra med min underbara förmåga att ställa krav på mig själv och stressa upp mig över dom.

Det vore ganska kul att veta hur mycket tankekraft jag ägnar åt att tänka på just hur mycket jag har att göra, jämfört med hur mycket jag tänker på det när jag väl gör det. Jag har ett hum om vilket som skulle vinna, och vinna större än J-O Waldner i en pingismatch mot en morot.

Jaja, helgen blir kanske bättre, även om förhoppningarna på det just nu ligger någonstans bland kläderna på golvet. Men kläderna måste ju också plockas upp i helgen så förhoppningarna kanske hänger med av bara farten.

Nu ska jag in i duschen och föra krig mot diverse smuts.
Jag saknar Sarah, vääääldigt mkt just nu.

dröm sött om bumbibjörnar och lakritstroll

puss out

Upp som en pannkaka, ner som en sol


Jag vet att jag vände på det... det va meningen, det beskriver dagen.



Kanske inte riktigt fullt ut iofs.. så jag kanske ska skriva några ord om den själv också..

En saga om en man

Det var en gång en man(tyckte han iaf, de flesta andra skulle nog kalla han för pojke fortfarande, men det brydde han sig inte om, skägg är skägg även om det är glest!!!!!!). Denna mannen var i allmänhet lycklig med sitt liv och saknade inte direkt något i världen, vilket troligtvis till stor del berodde på att han sov. Men så kom den minut då det var dags för mannen att stiga upp, tyvärr (väldigt tyvärr) så förstod inte mannen själv detta, trots att han hade fyra olika alarm som försökte påminna honom. Så mannen sov så gott som bara han kunde, och det gjorde han alldeles för länge.

När så mannen tillslut vaknade, gjorde han det av ett telefonsamtal. Främlingen i luren, som o andra sidan inte ens var en främling, ringde honom för att påminna honom om att han skulle ha varit på skolan för c.a 6 minuter sedan för att åka ut till revinge och elda saker så han sedan kunde skriva fint om hur saker brann. Mannen blev bestört, sedan lite ledsen, sedan undrade han var han var en stund.

När han var klar med det lade han ned telefonen, och det som sedan följde har gått till historien som den snabbaste morgonrutinen i mannaminne. Han betade av den (och inte bara den, även cykelturen till skolan, och den var mäkta lång så tidigt på morgonen) på ynka nio minuter. Hans belöning för denna övermänskliga prestation blev i slutändan ett par dömande blickar av typen "okej då, men låt det inte hända igen" samt en underbar förmiddag då han fick stå utomhus och frysa medan han kollade på varm eld.

Som tur var artade sig resten av mannens dag så bra att han på kvällen kom på sig själv med att sitta och flina åt en krukväxt.

snipp snapp snut, så va sagan slut.

Ledsen att jag inte bloggat i helgen, har haft så trevligt att jag glömt bort ;) <3. Men nu är jag tillbaka. Idag har jag pratat med Erik, roooligt, och bror min, roooooooligt. Jag borde prata mer.

Neeee, nu ska jag prata med Sarah <3. Sen ska jag lägga mig och låta träningsvärken inta min kroppshydda, hoppas inte den hyr in sig för länge bara!

God afton kära läsare, och ha eder en yppelig natt

Plankton och svärdfiskar


Jag har ingen aning om rubriken, så fråga inte.... Jag tror det kan ha något att göra med att hela mitt badrumsgolv för en inte alltför lång tidsrymd sedan var en simbassäng, mycket lägligt eftersom min tv av hemligstämplade anledningar stod där inne. Jag såg inga fiskar dock, men dom är ju snabba dom små rackarna så jag utesluter inte att det kan ha funnits några, och jag är övertygad om att plankton har det levat i duschen länge!

Gjorde ett extremt tappert försök att blogga igårkväll också! Jag kämpade i nästan en timme med den enorma best som kallas blogg.se, och trots min envishet och mitt mod räckte inte mina samlade krafter för att få monstret på fall. Så ett blogginlägg som skrivits kommer för alltid saknas i era hjärtan, fyll hålet med sprit, det är mitt tips!

Sarah är här med :D det är guld<3

Jag kom precis på varför jag oftast bloggar så sent också, det har ju för gröna gudars skull inte hänt något att skriva om såhär dags, inte idag iaf, så får blir mer skriberande ikväll! (lovar inget dock, men ska försöka hinnas med ;D)

kors i taket va tiden går fort!

kludd på er

Det är tanken som räknas


Jag har funderat en del på det där uttrycket. Jättekonstigt egentligen ju, hur räknar man en tanke? Människor kan ju faktiskt ha i alla fall tre olika tankegångar löpande separat samtidigt och vem bestämmer när en tanke slutar egentligen. Det häftiga i det hela är ju att på något vis är det mesta man tänker på något vis sammankopplat, tror att en mindmap(mest vettiga användningen av det ordet i historien, pris till mig) över allt man har tänkt i livet skulle bli tämligen förbannat jävla skitstor faktiskt. Kanske större än idol-ola till och med!

Nog med dravel, min hjärna går på högvarv som vanligt och då puttrar den gärna vidare på tomgång om man inte passar den ordentligt. Sarah räddade mig från ett svart hål av mindre ordningen idag också, tack för det söto <3

Planerat var att gå i säng en ganska rejäl bete tidigare idag egentligen men kunde inte för jag upptäckte never ending level game o sen va det kört, jag blev tipsad till och med. Det är mitt nya knark. Tyvärr funkar inte knark och skola så bra ihop så får gå på avgiftning imorgon.


Kvällspoesi - Gåsen Gottfrid

Jag har en gås i mitt hus.
Den hittar på mycket bus.
Den är stor och grann och fin,
och gillar apelsin.
Men gåsen är snart stor.
Den flyger till sin mor.
Långt bort i fjärran land,
till ökenstrandens sand.
jag saknar min gås....


Nu blire sängen! orkar inte redigera så ursäkta eventuella stavfel.

Skål!

Sådär


Nu har jag nääääääästan gjort en nogorlunda design, ska bara ha bort ogräset i överdelen, men det vill inte rikigt fungera så det får vänta lite. Nu blir till att baka tror jag, kanske, om jag orkar haha. puss på er

På tvären


Alltid lika fascinerad över hur mycket man anser sig kunna åstakomma på en dag under förmiddagstimmarna. Man borde ju så småningom lära sig att när man väl sitter här och snart ska sova så har man väldigt sällan hunnit med allt man planerat in under dagen, ofta är man nöjd om ens lyckats gjort hälften.

Jag har i alla fall varit en liten gnutta duktig idag. Jag har tränat, gjort det tre dagar i rad nu så får nog bli vila imorgon. Sen har jag varit och handlat, vilket påföljdes av många besvärjelser och ritualer som så småningom framkallade en utsökt måltid (flera stycken till och med). Det jag inte hann med som jag hade tänkt göra var att plugga, men eftersom jag var ganska duktig igår och pluggade lite då tänkte jag att det nog är ganska okej ändå.

Sen till rubriken såklart, och ytterligare en anledning till att jag har varit duktig. Ni förstår kära medmänniskor, att jag tyvärr i motsats mot majoriteten inte behöver oroa mig för att gå upp i vikt, det är nämligen i princip omöjligt. Detta är dock ett ganska tråkigt faktum eftersom det kan ju va skoj att se någon sorts resultat när man tränar ändå, t.ex en extra arm eller så, jag begär inte mycket. Så idag har jag ätit som en häst. Det va gott.

Måste fixa om min bloggdesign med, jag såg idag det som dom tre hårt påfrestande timmarna igår hade döljt för mig på grund av sympatiskäl. Min blogg ser ut som något man skulle få om man bad en 3-åring måla hur den tyckte det såg ut efter den hade vart på pottan.
Men det får tyvärr bli tidigast imorgon.
För nu ska jag själv på pottan.
Sen ska jag prata med Sarah.<3(förhoppningsvis om något annat än pottan)
Sen sova.

Från mig allah, till er alla: En riktigt god hjul (muslimer firar inte jul, men hjul vet jag inget om, det borde firas av någon iaf så)

puss

Timing!


Är viktigt tycker somliga, och så är det med det! Tydligen hör inte jag till somliga, även om jag hoppas att jag en dag kan ingå i detta vackra släkte. Att komma på att man ska börja redigera sin stilmall klockan ett på natten när man aldrig skrivit html-kod förut är visserligen ett mycket tappert beslut. Hur tappert kommer märkas imorgon....

För övrigt har dagen dansat på ganska bra. Plugga på en lördag kanske inte är så lajbans men förhoppningsvis blir det mindre under veckan då, och det är mysigt! Speciellt som från och med torsdag kommer jag inte ha så mycket tid att plugga på, då ska jag vara glad och lycklig <3

Hmmm.. Jag kommer troligtvis i vanlig ordning att ha ont imorgon också. Björn fick ut mig på en löprunda(jag var minst lika stor initiativtagare egentligen men skönare att ha någon annan att skylla träningsvärken på) så just nu försöker jag undvika att röra benen för att eventuella krämpor ska hålla sig tysta och på behagligt avstånd. Kvällen ägnades åt Wii-spelande och film hos Jonas och Tora, mycket trevligt må jag säga!

För övrigt tror jag att detta inte blir ett bra inlägg, när man missar tangenterna för man är så trött brukar resultatet inte bli något att baka en kaka över direkt, och jag har fortfarande inte lärt mig skriva i dagsljus så de av er som läser i alla fall ska få en guldstjärna. Sarah får ett guldhjärta, va avundsjuka!

Kom förresten på att så rörig min blogg blev när jag ändrade på den så kommer ni nog ändå inte kunna läsa något. Men kanske har energi nog att fixa det imorgon!

Hoppas ni sover gott vid det här laget och drömmer rosa drömmar och ponnys och blommor, det ska iaf jag försöka mig på nu.

Mys på er

Hela havet stormar


Skulle jag tro iaf, har ingen aning egentligen, men hörde nåt om åtta meter höga vågor och det blåser som busingen här så om det inte gör det skulle jag vara mäkta förvånad. Kanske lite besviken till och med

hmmm.. dagen först då. Gick upp olagligt tidigt och vaknade ungefär tio minuter efter att jag hade ätit frukost. Sen bar det av till skolan, tog lika lång tid som att gå ungefär, cykla i 10 sekundmeters motvind borde man få bragdguldet för, eller iaf något pris som ges ut när man ogiltigförklarar en fysisk lag. Sen ägnades två timmar åt att elda saker, varefter vi fick ungefär 3 kilometer mätdata, och då är jag närmare sanning än lögn. Självklart ägnades halva förmiddagen åt att svära över datorer och exel tills man hade fått ut sina fina diagram och var klar nog för att känna att det va okej att strosa hemåt.

Efter det blir det lite luddigt, funderar på om jag sniffade lite för mycket brandgaser.. men det kan också bero på att jag inte gjort så mkt faktiskt. ätit, och tränat typ. Pratat med Sarah också, så jag vet iaf att jag har gjort något bra :D <3

Så nu sitter jag här halvnaken och stirrar på min piercing (alla som undrar vilken halva som är naken, räck upp en hand).

Pratar med Erik också! om vi hade vart gay hade vi haft hus och volvo nu, troligtvis ett adoptivbarn också.. från nåt spansktalande land om Erik fått bestämma, så han kunde lära det prata spanska och jag lära det att dricka så mycket tequila att allt får en nyans av rosa.

Nu blire movie.
Rulla lugnt


RSS 2.0